top of page

Ontwerp

van a tot z

Een goede reclameuiting start met een passend ontwerp.

Een zelfgemaakt logootje in paint met wat teksten er omheen maakt nog geen doeltreffend spandoek... Het is belangrijk om de herkenbaarheid van jouw bedrijf te waarborgen. Dit betekent dat de belettering naadloos aansluit op jouw visitekaartjes, website, flyers, bedrijfskleding etcetera. Wat niet inhoudt dat het exact hetzelfde moet zijn, maar dat alles waar jouw logo op staat hetzelfde uitstraalt in herkenbaarheid. Op die manier is de uiting van meerwaarde voor jouw bedrijf.

Ons ontwerpteam heeft bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van grafische uitingen en zijn altijd bezig met vernieuwende, opvallende en strakke designs.

Kom gerust eens op de koffie, dan bespreken we samen hoe we jouw huisstijl, autoreclame, raambelettering, brochure, gevelletters, visitekaartjes, spandoek of hoovercraftsigning de meeste communicatiewaarde mee kunnen geven!

ontwerp.jpg
autobelettering.jpg

Autobelettering

jouw grootste visitekaartje

Overal waar de auto gaat en staat, is jouw bedrijf ook zichtbaar. Een goed autoreclame ontwerp en een hoogwaardige afwerking zorgen er voor dat de belettering van grote meerwaarde is.

Een goede autobestickering is geen kleine investering. Het lijkt slim om te gaan voor de laagste kosten, maar meestal betekent dit dat er minder kwalitatieve materialen worden gebruikt en/of de montage word verricht door minder ervaren of niet-gecertificeerde plakkers.

Wij werken met hoogwaardige foliesoorten, en gecertificeerde monteurs. Doordat we ruime kennis hebben over de door ons gebruikte materialen kunnen we ook altijd een gerichte offerte maken met de juist afgestemde foliesoorten voor jouw voertuig.

Wat er allemaal mogelijk is?

Eigenlijk is niets te gek. Van enkel een kleine subtiele URL achter op de klep van een sales-auto tot een volledig gewrapte bedrijfsbus waarbij de originele kleur nagenoeg niet terug te herleiden is. Een matgroene wrap op de auto, of juist een print met luipaardmotief? Geen probleem!

Logo en huisstijl

de basis van de bedrijfsuitstraling

Logo

Essentieel voor een succesvolle communicatie is natuurlijk een bedrijfslogo!

Het is belangrijk om bij de vormgeving rekening te houden met de gewenste sfeer en beoogde doelgroep. Doordat we de vormen, kleuren, lettertypes en contrasten afstemmen op de bedrijfsidentiteit is het logo niet een allegaartje, maar een uniek en synergetisch geheel.

Huisstijl

Wanneer je veel waarde hecht aan continuïteit over de gehele breedte van de bedrijfsuitingen, dan is het goed om ons een huisstijl samen te laten stellen.

Dit omvat het gebruik van het logo, de accenten, kleuren, lettertypes, plaatsing, verhoudingen, etcetera. In het huisstijlhandboek dat wij maken staat alles dat nodig is om de communicatie overal dezelfde uitstraling te geven, en zo dus overal herkenbaar te zijn.

logo-huisstijl.jpg
raambelettering.jpg

Raambelettering

glasheldere communicatie

Reclame op een winkelruit, een baan privacy film op een glaswand bij kantoorpanden, zonwerende folie, er zijn talloze voorbeelden te bedenken betreft het toepassen van raambelettering.

Iedere situatie is echter uniek en vraagt dikwijls om een creatieve oplossing. Wij adviseren graag in het gebruik van diverse folies en ontwerpen voor specifiek jouw situatie. Dit resulteert vaak in onderscheidende uitingen doordat we bijvoorbeeld meerdere technieken en folies combineren voor de ultieme uitstraling!

De folies zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, en wij werken ook hier met duurzame kwalitatief hoogwaardige materialen.

Gevelreclame

writings on the wall

Een kaal pand is eigenlijk een gemiste kans. Met gevelreclame laat je zien dat je er bent, en niet onbelangrijk: waar je bent.

Met een gevelpaneel inclusief fullcolor print is het voor iedereen duidelijk waar je zit.

Wil je liever een meer gedistingeerde oplossing?

Vraag ons dan eens naar acrylaat gevelletters, direct verlijmd of op afstandhouders. Of voor een nog luxere uitstraling doosletters in ralkleur of met een fullcolor print. Uiteraard leveren we ook gevelreclame met verlichting zowel letters als logo's, panelen en doekframes.

In combinatie

Omdat we als reclamebureau in alle disciplines kunnen voorzien, kunnen we er ook voor zorgen dat de gevelreclame samen met raambelettering, routing en instore-communicatie één geheel vormt.

gevelreclame.jpg
reclameborden.jpg

Reclameborden

geen bord voor je kop

Een reclamebord is veelzijdig en kan een mooie meerwaarde zijn voor de bekendheid van jouw bedrijf.

Denk aan een paneel bij het huis waar je aan het schilderen bent, een sponsorpaneel bij de lokale voetbalvereniging, een bord aan de weg om de leveranciers de juiste kant op te sturen. De panelen zijn zo multifunctioneel dat het eigenlijk tot de basis-inventaris hoort van iedere ondernemer.

Materialen

Er zijn diverse plaatmaterialen beschikbaar, voor zowel binnen als buiten , UV- en weersbestendig en bij ons altijd voorzien van hoogwaardige kwaliteit folie, fullcolor en kleurvinyl.

Kleding bedrukken

om je iets van aan te trekken

De keuze voor bedrijfskleding kan worden bepaald door de gewenste uitstraling van werknemers met klantcontact, beschermingsfactor of gewoonweg om de betrokkenheid bij alle collega's te stimuleren en daarnaast zijn er vast nog honderden goede redenen te verzinnen.

Met bedrijfskleding is het voor iedereen duidelijk van welk bedrijf je bent, en draagt bij aan de herkenbaarheid en uitstraling van jouw bedrijf!

kledingbedrukken.jpg
drukwerk.jpg

Drukwerk

van visitekaartje tot brochure

Ondanks de digitale revolutie waarin zelfs hele kantoren 'paperless' werken is drukwerk altijd nog populair. Veel mensen vinden het fijn om een real-life fysieke brochure in handen te hebben en door te bladeren. Een gaaf evenement wordt nog steeds bijna zonder uitzondering gepromoot met flyers. En er zijn nog steeds mensen die graag jouw visitekaartje ontvangen en hiermee ook steeds herinnert worden om even contact op te nemen met jou!

Met onze ervaring in het vormgeven van flyers, brochures en visitekaartjes kunnen we voorzien in gedegen advies in ontwerp en uitvoering. Zo is niet alleen het ontwerp bepalend voor de uitstraling, maar ook in grote mate het materiaal waarop geprint of gedrukt wordt.


Benieuwd naar de verschillende soorten materiaal? Kom gerust langs om te kijken en voelen welke soorten dragers er mogelijk zijn.

Stickers

op maat gemaakt

Het ontwerp, de printer, de lamineermachine, de snijplotter, we hebben alles in huis om jouw stickers te kunnen maken!

In elke vorm, elke kleur, uiteenlopende soorten folie van tijdelijke verwijderbare folie tot high-grip dat vrijwel overal op plakt. Samen met jou bepalen we welk materiaal aansluit bij het doel van de sticker.

Al vanaf 1 stuks

1, 10, 100.000 stuks, het kan allemaal!

stickers.jpg
lasergraveren.jpg

Lasergraveren/snijden

de ultieme branding

Met onze geavanceerde lasermachine is het mogelijk om teksten, logo's en andere vormen te graveren en te snijden.

Het graveren geeft een unieke karakteristieke uitstraling en is niet uitwisbaar.

Wist je overigens dat naast hout ook diverse soorten kunststof, metaal en textiel zijn te laseren?

Het leent zich enorm om ingezet te worden in creatieve projecten van jouw bedrijf!

Fotobehang

naadloos en imposant

De ruimte in één klap een sfeerboost geven? Met onze naadloze wallprints is het mogelijk om een wand geheel van een fotobeeld of andere uiting te voorzien.

Wachtruimtes, praktijkruimtes, winkelpanden, kantoorruimtes, evenementruimtes; ach, eigenlijk elke ruimte leent zich wel voor een dergelijke wandbekleding.


De vrijheid om voor een rustig ingetogen beeld of juist een uitgesproken dynamische uiting te kiezen maakt het een veelzijdig product dat overal is in te zetten.

Geen foto?

Wij beschikken over een database met fotomateriaal, en werken samen met fotografen die eventueel de foto's van uw producten of sfeer kunnen verzorgen.

fotobehang.jpg
vlaggen.jpg

Vlaggen

gaat voor de wind

Mastvlaggen

Een mast zonder vlag is eigenlijk gewoon een dure stok. Dit terwijl een mastvlag vaak met kop en schouders boven het bedrijfspand uitsteekt. Ondanks dat conventionele vlaggen langer intact blijven wanneer ze bij slecht weer gevierd worden, blijven ze vaak het hele jaar door hangen en slijten zo sneller.

Vraag ook eens naar onze stormvlaggen welke een langere levensduur hebben en dus wat onderhoudsvriendelijker zijn.

Beachflags

Op een fair of markt, in het gras voor het restaurant, bij de entree van het bedrijfspand of tijdens een beurs, deze soort vlaggen behoeven eigenlijk geen introductie. De kracht zit in de mobiliteit; eenvoudig op- en af te bouwen en veelal in een simpele bijpassende tas te vervoeren.

Overige vlaggen

Naast bovenstaande zijn er nog veel meer soorten die wij kunnen verzorgen zoals kioskvlaggen, landenvlaggen, bootvlaggen, etcetera. Ook qua materiaal is er keuze uit een groot scala zoals bijvoorbeeld glanspolyester of bisonyl.

Doeken en frames

gespannen sfeer

Wanneer het frame geen meerwaarde biedt in de zin van vormgeving is een inframe een geweldige optie. Dit frame is gemaakt om als subtiele drager het beeld op het doek ultiem te laten communiceren. Van voren gezien is het frame slechts een millimeter groter dan het doek. Daarnaast erg gemakkelijk te verwisselen. Vaak worden deze frames en doeken ingezet voor instore communicatie.

Wanneer het industriele karakter van de uiting juist wél een zichtbaar frame kan gebruiken bieden we naast de standaard buizenframes ook luxe driehoekframes aan. Het doek wordt dan met elastieken of spanners in het frame aangebracht.

doekenenframes.jpg
horeca.jpg

Horeca

om je vingers bij af te likken

Bij het realiseren van bijvoorbeeld menukaarten kijken we niet enkel naar de gerechten of het fotomateriaal; maar ook naar de situatie. Wanneer de lichten in een restaurant standaard iets gedimd zijn dan is het raadzaam om het contrast van de letters hoog te houden zodat het wel goed leesbaar blijft voor de gast.

Teksten en fotomateriaal worden altijd nagelopen zodat de oplettende gast van goede huizen moet komen om iets afwijkends te ontdekken!

Naast menukaarten verzorgen wij ook diverse andere items zoals: prijskaarten, advertenties, tafelhouders, prijsborden, posters, routing, sfeerelementen, etcetera.

Zuilen

als een paal boven water

Goed verankert en informatief. Met of juist zonder verlichting, dubbelzijdig of enkelzijdig. Ook met zuilen zijn er vele mogelijkheden!

Naast een stuk smaak zijn de grootste peilers voor het kiezen van de juiste zuil de positie en het gewenste doel.

Vanuit jouw input gaan we aan de slag met een voorstel. Dit baseren we dan geheel op de situatie en gewenste doel.

Zo kan het zijn dat de zuil wisselende elementen moet krijgen bij bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw, of dat 's avonds slechts een gedeelte van de zuil uitgelicht moet worden.

zuilen.jpg
beursitems.jpg

Beurs items

vakwerk voor vakbeurzen

Van plan om in de toekomst een beurs aan te doen als exposant? Loop gerust eens binnen bij ons!

We hebben diverse items die jouw bedrijf de juiste profilering op de beursvloer kunnen geven, en kunnen je er goed in adviseren.

Van een simpele rolbanner tot een complete modulaire beursstand, wij regelen het voor je!

Routing

Altijd de juiste weg

'Linksaf, dan langs de plantenbak en schuin rechts de deur nemen...'

Routing kan zoveel uitkomst bieden binnen! Een simpel bordje met de juiste route is een goede optie, maar ook creatievere oplossingen op de vloer, muur, ramen of hangend aan het plafond bieden een grote meerwaarde in de bewegwijzering.

Wat voor jou vanzelfsprekend is en zonder nadenken te vinden, kan voor een ander een behoorlijke vertraging veroorzaken. Een goede routing biedt efficientie en voorkomt irritatie.

Wij komen graag op locatie de situatie bekijken en adviseren jou in de mogelijke keuzes voor de routing binnen jouw bedrijf.

routing.jpg
ennogveelmeer.jpg

Nog veel meer...

Uitdaging is 'our middle name'

Heb jij iets dat eigenlijk onder geen noemer te vatten is, en bij alle disciplines net even buiten de boot valt?
Neem dan zeker contact met ons op, want dit soort uitdagingen gaan wij graag aan. We houden er van om creatieve en innovatieve oplossingen te vinden die binnen of op de rand van ons vakgebied liggen!

Wat: Recente projecten
bottom of page